Workshops niet online - Vrouwencirkel all ages

Deze maandelijkse vrouwencirkel staat open voor alle vrouwen die dichter bij zichzelf willen komen, hun schaduw willen onderzoeken en hun ruimer potentieel willen ontdekken.

Telkens rond Nieuwe Maan komen we samen met een groepje vrouwen om ons even terug te trekken uit de dagdagelijkse drukte en ons te verbinden met een dieper stuk in onszelf. Het is een veilige plek waar we luisteren naar ons lichaam, onze innerlijke wijsheid en naar elkaar, en waar we uitgenodigd worden met ons hart te denken ipv met ons hoofd. Waar ieder authentiek kan zijn met alles wat er is.

Het kan zijn dat we rond een vooraf bepaald thema werken, of juist ruimte geven aan wat er nodig is in het moment. De cirkel wordt afgestemd op de groep die aanwezig is.

Praktische informatie:

Data:  20 sept., 25 okt. 22 nov., 20 dec. 2017

Uur: 20.00-22.00u

Plaats: Antw Stwg 30, 9140 Tielrode

Kostprijs: 15 euro per avond

Elke avond kan los gevolgd worden. Inschrijven verplicht. Je bent ingeschreven voor de avond als je het onderstaande formulier invult en verstuurt met vermelding ‘VC all ages en datum’ én het bedrag van 15 euro overschrijft op het rekeningnummer BE07 3930 0915 4566.

Voorzie losse kledij waarin je gemakkelijk zit en beweegt. De avonden kunnen, afhankelijk van het weer,  zowel binnen als buiten rond het vuur doorgaan. Dit wordt steeds vooraf vermeld.

Max. 10 deelnemers

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat+nr (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw stad/gemeente (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Bericht

  © 2024 ‐ Hilde Verbeeck - Privacy- en cookiebeleid