Workshops niet online - Reeks ‘Leven in je lijf ‘

Foto ruggen tegen elkaarVerlang je naar meer aanwezig zijn in je lijf, meer contact met je eigen natuurlijke stroom en verdieping in relaties en contact?

Met de reeks ‘Leven in je lijf’ breng je jezelf lichamelijk en psychisch weer in beweging en zet je nieuwe stappen. Deze reeks is gericht op mannen en vrouwen die persoonlijk willen groeien, meer willen genieten van het leven en van de mensen om zich heen.

In deze reeks krijg je de kans om in een kleine groep en in een veilige omgeving te onderzoeken hoe jij in het leven staat, waar jij in je lijf stroomt en waar je jezelf tegenhoudt. Ons lichaam geeft aan wie we zijn, wat we allemaal hebben meegemaakt, waar we nog mee zitten en wat onze aandacht nodig heeft. Je hoeft nergens naartoe en nergens vandaan. Je wordt uitgenodigd om met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar wat er zich ontvouwt in het moment. Zo kan jij je bewust worden van wat er is in het moment en voelen wat de volgende stap is.

Werken vanuit lichaamsbewustzijn is een directe weg naar meer zelfbewustzijn, vrijheid en spontaniteit.

De reeks bestaat uit 5 avonden en start in september

‘Leven in je lijf’ is gestoeld op bio-energetisch lichaamswerk. We werken met adem, lichaamsbewustzijn, beweging, klank en stem, contactoefeningen en ervaringen uitwisselen. De reeks is laagdrempelig. We werken traag en met aandacht voor ieders ritme. Er wordt niets geforceerd. Je bent steeds vrij de oefeningen al of niet mee te doen.

Praktische informatie:Foto liggend op de grond

Data: nog nader te bepalen

Uur: 20.00-22.00u

Plaats: Antwerpsesteenweg 30, 9140 Temse (Tielrode)

Kostprijs: 100 euro voor de reeks. De avonden kunnen niet los van elkaar gevolgd worden. Je schrijft in voor de ganse reeks.

Je bent ingeschreven voor de reeks als je het onderstaande formulier invult en verstuurt met vermelding ‘leven in je lijf en reeks mei 2019’ én het bedrag van 100 euro overschrijft op het rekeningnummer BE07 3930 0915 4566.

Voorzie losse kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen en warme sokken.

Max. 6 deelnemers

De cursus is geschikt voor mensen met weinig of geen ervaring met lichaamswerk of die hun ervaring willen verdiepen.

netwerkleveninjelijf.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat+nr (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw stad/gemeente (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Bericht

  © 2024 ‐ Hilde Verbeeck - Privacy- en cookiebeleid