Individuele sessies

Wie kiest voor persoonlijke groei en heling kiest voor een uitdagende opdracht. Individuele sessies geven je de mogelijkheid om jezelf centraal te stellen, en in een veilige omgeving alle ruimte te nemen om bij jezelf stil te staan. Hoe we werken hangt af van jouw vraag en gebeurt in onderling overleg.

Mijn uitgangspunt is jou te eren op de levensplek waar je nu bent. Hoe mooi of hoe pijnlijk het er ook uitziet. Ik eer jou en jouw context. Dat is voor mij de basis. Van daaruit hoor ik jouw vraag die ons focus geeft.

Ik ben niet bezig met iets op te lossen of te fiksen voor jou. Wat ik wel doe is ruimte scheppen waarin jij je bewust kan worden van wat er nu is, en waarin jij jezelf kan geven wat jij nodig hebt. Jij bent de expert van jouw leven. Mijn rol is jou hierin te begeleiden.

Een belangrijk deel van dit werk is dat je uitgenodigd wordt verantwoordelijkheid voor jouw stuk op te nemen, terwijl ik jou daarin steun. Zo spreek jij zelf jouw innerlijke kracht en wijsheid aan en bouw je energie op.

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen wat je vraag is en of ik iets voor jou kan betekenen. Het aantal en de regelmaat van de sessies worden in onderling overleg bepaald.

Ik werk met gesprekstherapie, lichaamwerk en opstellingen op tafel. Alles verloopt steeds in samenspraak met jou. Ik vind een open en heldere communicatie belangrijk. De sessies worden geleidelijk aan opgebouwd, met respect voor jouw en mijn ritme.

Op jouw vraag werk ik samen met doorverwijzers (arts, psychiater, kinesist, osteopaat, …).

Duur sessie: 1,5u.

Voel maar of mijn woorden je aanspreken. Je bent van harte welkom!

 

Het annuleren of verplaatsen van je afspraak naar een latere datum is kosteloos indien dit minimum 24u voor je afspraak gebeurt.  Bij annulatie van de gemaakte afspraak binnen 24 u én voor afspraken die niet geannuleerd worden, wordt het volledige bedrag aangerekend.

 

lichaamsuurtje
Vrouw à volonté
Vrouwencirkel in beweging

Inspiratie

  • You and I are the force for transformation in the world. We are the consciousness that will define the nature… Meer lezen…

Nieuwsbrief

© 2024 ‐ Hilde Verbeeck - Privacy- en cookiebeleid