Individuele sessies – Praktische informatie

Mijn uitgangspunt is jou te eren op de levensplek waar je nu bent. Hoe mooi of hoe pijnlijk het er ook uitziet. Ik eer jou en jouw context. Dat is voor mij de basis. Van daaruit hoor ik jouw vraag die ons focus geeft. Ik hou ervan mijn eigen levendige stroom ten dienste te stellen van jouw vraag. Het is een spel van vertoeven in zijn, terwijl we ook doen. Zo kan jij stilaan in contact komen met jouw innerlijke (wijze) stroom die er altijd is maar waar we door onze drukke manier van leven vaak overheen walsen. Ik geloof dat ieder juist een unieke bijdrage aan het grotere geheel kan leveren vanuit zijn of haar unieke stroom.

Ik ben niet bezig met iets op te lossen of te fiksen voor jou. Wat ik wel doe is ruimte scheppen waarin jij je bewust kan worden van wat er nu is, en waarin jij jezelf kan geven wat jij nodig hebt. Jij bent de expert van jouw leven. Jouw lichaam en wijsheid weten wat ze nodig hebben en hoe er te geraken. Mijn rol is jou hierin te begeleiden.

Een belangrijk deel van dit werk is dat je uitgenodigd wordt verantwoordelijkheid voor jouw stuk op te nemen, terwijl ik jou daarin steun. Zo spreek jij zelf jouw innerlijke kracht en wijsheid aan en bouw je energie op.

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen wat je vraag is en of ik iets voor jou kan betekenen. Het aantal en de regelmaat van de sessies worden in onderling overleg bepaald.

Ik werk vooral lichaamsgericht, in combinatie met gesprekstherapie en andere werkvormen zoals opstellingen, genogram, creatieve werkvormen, verhalen, rituelen, … . Alles verloopt steeds in samenspraak met jou. Ik vind een open en heldere communicatie belangrijk. De sessies worden geleidelijk aan opgebouwd, met respect voor jouw en mijn ritme.

Op jouw vraag werk ik samen met doorverwijzers (arts, psychiater, kinesist, osteopaat, …).

Duur sessie: 1,5u.

Het annuleren of verplaatsen van je afspraak naar een latere datum is kosteloos indien dit minimum 24u voor je afspraak gebeurt.  Bij annulatie van de gemaakte afspraak binnen 24 u én voor afspraken die niet geannuleerd worden, wordt het volledige bedrag aangerekend.

Als therapeut luister ik naar mijn eigen innerlijke stroom. Deze wordt o.a. gevoed door wat ik tijdens mijn verschillende opleidingen heb geleerd. Daarnaast zijn de natuur en het leven zelf mijn grootste leermeesters. Ik laat me ondersteunen door intervisie en supervisie, volg regelmatig bijscholingen en blijf trouw aan mijn onderzoekende en intuïtieve natuur.

Voel of mijn woorden je aanspreken. Je bent van harte welkom!

PI-therapie
Bio-energetica
IV-therapie

Inspiratie

  • You and I are the force for transformation in the world. We are the consciousness that will define the nature… Meer lezen…

Nieuwsbrief

© 2021 ‐ Hilde Verbeeck - Privacy- en cookiebeleid